Valmennukset

Valmennus suunnitellaan aina sinun henkilökohtaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valmennuksen kesto valitaan sinun tavoitteitasi palvelevaksi.

Valmennuksessa pääset harjoittelemaan kuntosalilla, kotona, työpaikalla, lenkkipolulla tai missä vain sinulle sopivassa paikassa.

Valmennuksen alussa alkutapaamisella kartoitan sinun lähtötilanteesi, taustasi, tavoitteesi, terveydentilasi sekä siihen liittyvät mahdolliset rajoitukset mahdolllisimman tarkasti.

Samalla tarkistan  ruokapäiväkirjan avulla mitä nykyisin syöt. Saat minulta laajan palutteen nykyisestä ravinnostasi. 

Pidemmissä valmennuksissa asetamme päätavoitteita tukevat välitavoitteet, joiden avulla voimme seurata paremmin kehitystä ja myös motivaatiosi paranee. Henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi voit olla minuun yhteydessä myös sähköisesti koko valmennuksen ajan niin usein kuin tarvetta, jotta saat varmasti kaiken hyödyn irti.

 

Pt Kevyt, 99€/kk

PT KEVYT on sinulle, joka haluat saada tuloksia aikaan, mutta tarvitset vain yhden tapaamisen kuukausittain.

Valmennus sisältää kaikki tarvittavat ohjeet joita tarvitset liikunnan- ja ravinnon tueksi saavuttaaksesi haluamasi tulokset.

Valmennuksen kesto 6 – 12 kk / sisältäen 1 tapaamisen / kk

Pt Perus, 149€/kk

PT PERUS valmennus sopii sinulle, kun haluat vähän tiiviimpää yhteydenpitoa esimerkiksi haastaaksesi itseäsi enemmän harjoituksissa tai saadaksesi vaikka varmuuden, että suoritat harjoitukset oikein.

Tiivis seuranta, yhteydenpito ja säännöllisesti päivittyvät ohjeet liikuntaan ja ravitsemukseen takaavat sinulle, että rasva palaa ja lihaskunto kehittyy! 

Valmennuksen kesto 3 – 12  kk tavoitteesta riippuen! Sisältää 2 tapaamista/kk

Pt Pro, 219€/kk

PT PRO valmennuksessa liikut kanssani 4 x kuukaudessa aina 75 minuutin ajan per tapaaminen! 

Valmennus pitää sisällään kaikki tarvittavat ohjeet liikuntaan ja ravitsemukseen, päästäksesi tavoittelemiisi tuloksiin. 

Valmennuksen kesto 3 – 12  kk tavoitteesta riippuen! Sisältää 4 tapaamista/kk

Harjoitusohjelma 89€

Harjoitusohjelma sopii sinulle kun tarvitset vain tavoitteisiisi sopivan ohjelman. 

Sisältö: 

  • alkukartoitus
  • harjoitusohjelmakokonaisuus 12vk ajalle
  • harjoituskalenteri ja viikkosuunnitelma
  • ohjeistus harjoitteluun
  • lihashuolto-ohjeet

Starttipaketti, 199€/6vko

Starttipaketti toimii tutustumistarjouksena palveluihini. Saat paketissa kaiken mikä sisältyy muihinkin paketteihin. Tämä on tilattavisssa vain kerran.

Valmennuksen kesto 6 viikkoa. Sisältää 6 tapaamista.

Valmennukset sisältää

Yksilölliset harjoitusohjelmat

Ohjelmissa huomioidaan aina lähtötasosi, tavoitteesi, toiveesi sekä mahdolliset rajoitteesi liikunnan suhteen! 

Et saa vain yhtä vaan saat 3-4:n viikon välein vaihtuvan harjoitusohjelman! Tämä takaa sinulle tuloksia ja mielenkiintosi pysyy yllä! 

Valmennukset suunnitellaan aina niin, että ne  on turvallista suorittaa ja todennäköisemmin jotkin vaivatkin saattaavat kadota valmennuksen aikana.

Harjoittelu sovitetaan aina arkeesi ja elämääsi sopivaksi. Harjoitusmäärät, treenimuodot mietitään aina sinun kohdallesi sopivaksi! Aikaisempi liikunnallinen kokemus ja kehityksesi valmennuksen aikana otetaan myös huomioon harjoittelua suunniteltaessa! 

Valmennuksen koko sisältö suunnitellaan tavoitteesi ja yksilöllisyytesi huomioiden! 

Henkilökohtaiset ravintosuunnitelmat

Ravitsemus valmennuksissani perustuu pääasiassa laadukkaaseen ja riittävään syömiseen.

Ruokavalion tarkoitus on tukea hyvinvointiasi ja saada se sopimaan sinun elämäntyyliisi.

Ruokavalioita laadittaessa otan huomioon nykyisen ravistemuksen tilanteesi, haasteet, sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat, yliherkkyydet sekä muut syömiseen vaikuttavat tekijät. 

Haluan panostaa ravintovalmennukseen, koska hyvän treeniohjelman saat pilattua huonolla ravitsemuksella, mutta toisinpäin se ei ole mahdollista.

Tukeni kohti tavoitettasi

Valmennuksessani saat aina käyttöösi kaiken tiedon ja taidon, jota olen kerännyt vuosien aikana.

Valitsen alkukartoituksen perusteella juuri sinulle sopivat tavat treenata ja syödä. 

Mikäli koet, että hyötyisit teknologian käytöstä edistymisesi seurannassa, minulta löytyy siihen myös tarjota vaihtoehtoja.

Koska olet asiakkaani voit kysyä mitä vain hyvinvointiisi liittyviä asioita minulta koko valmennuksen ajan. Mikäli en itse osaa vastata kysymykseesi, etsin henkilön joka tuntee asian paremmin.