Palvelut

Omatoimitreeni 15€

Saat koko salin käyttöösi 1h15min ajaksi itsellesi tai haluamallesi ryhmälle. Käytössäsi on perusvälineistö, pukuhuone, infrapunasauna ja suihku. Suosittelemme ensimmäiselle käynnille ohjauksen ottamista, jotta saat tilasta kaiken irti.

Ohjattu yksityistreeni 45€

Saat koko salin ja valmentajan käyttöösi 1h15min ajaksi. Voit esittää etukäteen toiveet treenin sisällöstä, tai sitten suunnittelemme sinulle monipuolisen treenin jonka avulla välineistö tulee sinulle tutuksi. Perusvälineistön lisäksi käytössä on testauslaitteisto sovelluksineen, exxentric kBox ja Blazepod reaktiovalot.

Ohjattu ryhmätreeni 60€

Saat koko salin ja valmentajan ryhmäsi (2-4hlö) käyttöön 1h15min ajaksi. Voit esittää etukäteen toiveet treenin sisällöstä, tai sitten suunnittelemme teille monipuolisen treenin jonka avulla välineistö tulee teille tutuksi. Perusvälineistön lisäksi käytössä on testauslaitteisto sovelluksineen, exxentric kBox ja Blazepod reaktiovalot.

Hieronta 30min
30€

30 min hieronnassa ehditään käsitellä yksittäinen alue. Käytössä klassisen- ja urheiluhieronnan tekniikat, sekä fasciakäsittely rautojen avulla.

Hieronta 50min
50€

50 min hieronnassa ehditään käsitellä tarkemmin mahdollisia ongelmakohtia, tai käsitellä laajempi alue. Käytössä klassisen- ja urheiluhieronnan tekniikat, sekä fasciakäsittely rautojen avulla.

Hieronta 90min
60€

90 min hieronnassa ehditään käsitellä hyvin laaja alue, esim selkä, pakarat, takareidet ja pohkeet, tai keskittyä huolellisesti ongelmakohtien käsittelyyn. Käytössä klassisen- ja urheiluhieronnan tekniikat, sekä fasciakäsittely rautojen avulla.

Fysial method kinesiterapia 12x1h15min
540€

Fysial method kinesiterapian avulla voit saada avun selkäkipuihisi. Hoidossa käytetään apuna aktiivista liikettä, venytystä, rentoutusta ja hengitystä.
Alkututkimuksen jälkeen sinulle suunnitellaan ohjelma, jota teet 6 viikon ajan ohjatusti. Käyntikertojen aikana lihaksesi vahvistuvat, liikkuvuutesi paranee ja suurella todennäköisyydellä selkäkipusi loppuu tai ainakin muuttuu siedettäväksi.