Liikutus

Olemme laadukas ja tavoitteellinen pieni perheyritys, joka täydentää seudulla jo olemassa olevia palveluita. Maksat vain siitä mitä käytät, ei sitoutumisia tai jäsenyyksiä.

Liikutuksessa varaat ajan ja tulet treenaamaan laadukkailla välineillä yksin tai niiden kanssa kenen kanssa haluat. Voit harjoitella valmennuksessamme tai ilman, sinä päätät tavoitteen ja me autamme sinua sen saavuttamisessa..

Liikutuksessa päätät kenen kanssa treenaat. Voit tulla salille yksin, jolloin sali on vain sinun käytössäsi. Omaa laatuaikaa mitä parhaimmassa seurassa.

Voit kasata oman ryhmäsi. Oma porukka voi olla seura, kaveriporukka, yhteisö, perhe, ryhmäkoti…  viettää treenaten perheaikaa, parisuhdeaikaa, laatuaikaa rakkaittesi tai parhaitten tyyppien kanssa, ilman muiden katseita tai korvia. Liikutus on perheystävällinen ja toivottaa lapset vanhemman vastuulla tervetulleeksi, haluamme tarjota lapsille liikkuvan mallin. 

Työporukalle Liikutus on mitä parhain palaveripaikka, koska parhaat ideat tulevat treenaten, voitte jakaa ideanne treenin lomassa ulkopuolisten niitä kuulematta.

Kaikki nämä valmennuksella tai omatoimitreeninä!

Yhteistyössä on voimaa! Rakennamme yhteistyötä eri alojen ammattilaisten ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Personal trainerit, seurat, fysioterapeutit ja muut laadukkaita välineitä työssään tarvitsevat ovat tervetulleita tiloihimme työskentelemään ja treenaamaan. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut yhteistyöstä!

Toiminnan Ilo tuottaa toimintaterapiapalveluita Liikutuksen laadukkaita välineistöä käyttäen.

Toiminnan Ilon 170m2 sali on vuokrattavissa esimerkiksi kehonhuoltotunteihin, pienen tanssiryhmän treenitilaksi ym. vuokra 15€/h.  Kysy lisää Liikutuksesta!